Ajankohtaista

10.1.2021:

Metsästysseuran hallitus on kokouksessaan 6.1.2021 päättänyt siirtää vuosikokouksen ajankohdan tammikuun lopusta keväämmälle -21. Perusteena tälle päätökselle on vallitseva Korona-tilanne, haluamme olla vastuullisia ja kokoontua vasta kun se on turvallista kaikille läsnäolijoille.

Lisäksi johtokunta päätti samassa kokouksessa vain pakollisista asioista jotka olivat jäsenmaksun suuruus sekä hirvenmetsästyksen johtajan valinta vuodelle -21. Jäsenmaksun suuruudeksi johtokunta päätti 35€ ja hirvenmetsästyksen johtajaksi valittiin Matti Pyykkönen. Sihteeri velvoitettiin aloittamaan jäsenmaksulaskujen lähettäminen sekä Matille toimeksi hirvilupien hakutoimet.

--Sihteeri Tero

 

24.8.2020:

HUOMIO: 8.8.2020 pidetyn kesä- ja hirvikokouksen päätöksen mukaisesti, Näljängän Metsästäjät Ry ei tarjoa hirvikeittoa tänä vuonna. Vallitsevan Korona-tilanteen takia päädyttiin em. ratkaisuun koska emme halua kenenkään sairastuvan kyseiseen sairauteen hirvikeitolla käynnin takia. 

Metsästysseuran säännöt ovat päivityksen alla ja kesäkokouksessa esitteillä ollut sääntöesityksen versio 0.1 löytyy pilvipalvelusta osoitteesta https://tinyurl.com/y39p3knt Jos hyperlinkki ei toimi, kopioi tinyurl-osoite ja liitä se selaimen otsikkoriville tai klikkaamalla hiiren oikeaa nappia ja valitsemalla avaa uudessa välilehdessä.

--Sihteeri Tero