Ajankohtaista

24.8.2020:

HUOMIO: 8.8.2020 pidetyn kesä- ja hirvikokouksen päätöksen mukaisesti, Näljängän Metsästäjät Ry ei tarjoa hirvikeittoa tänä vuonna. Vallitsevan Korona-tilanteen takia päädyttiin em. ratkaisuun koska emme halua kenenkään sairastuvan kyseiseen sairauteen hirvikeitolla käynnin takia. 

Metsästysseuran säännöt ovat päivityksen alla ja kesäkokouksessa esitteillä ollut sääntöesityksen versio 0.1 löytyy pilvipalvelusta osoitteesta https://tinyurl.com/y39p3knt Jos hyperlinkki ei toimi, kopioi tinyurl-osoite ja liitä se selaimen otsikkoriville tai klikkaamalla hiiren oikeaa nappia ja valitsemalla avaa uudessa välilehdessä.

--Sihteeri Tero

 9.2.2020:

Seuran jäsen- sekä hirvimaksut lähetetty perjantaina 7.2.2020 joko sähköpostitse tai perinteisellä etanapostilla. Jos sinulla on käytössäsi sähköpostiosoite etkä ole ilmoittanut sitä sihteerille niin otappa ja ilmoita se pikimiten tiedotus- ja jäsenmaksutoimintaa varten. Sihteerin sähköpostiosoite on tesama1979(at)gmail.com. Korvaa (at) @-merkillä.

--Sihteeri Tero 

26.1.2020:

Vuosikokous pidettiin 25.1.2020 Leinon kämpällä. Käsiteltiin vuosikokoukseen kuuluvat asiat.

Seuraavassa pääkohdat päätetyistä asioista:

Puheenjohtajana sekä Leinon kämpän "isäntänä" toimii Jarmo Kaartinen, sihteerinä Tero Manninen ja hirvenmetsästyksen johtajana Matti Pyykkönen. 

Seura jatkaa aktiivista riistanhoitotyötä sekä toivottaa metsätysharrastuksesta kiinnostuneet henkilöt ottamaan reilusti yhteyttä toimihenkilöihin mahdollisissa jäsenyys tai Leinon kämpän vuoraamiseen liittyvissä asioissa.

Kämpän vuokrataksat päätettiin pitää entisellään, ne löytyvät vuokrakohteet-välilehdeltä.

Seuran jäseneksi pyrkivien liittymismaksuiksi päätettiin seuraavaa:

Ulkopaikkakuntalainen yli 25v = 250€ ja ulkopaikkakuntalainen alle 25v = 125€.

Paikkakuntalainen yli 25v = 150€ ja paikkakuntalainen alle 25v = 75€.

Uusiksi jäseniksi hyväksyttiin esitysten mukaisesti 3 henkilöä.

Allekirjoitetun pöytäkirjan kopio on jaettu ryhmille Whatsapp-palvelulla.

 --Sihteeri Tero